Assessments worden ingezet bij het beoordelen van capaciteiten en talenten van mensen. Bij externe sollicitanten wordt de geschiktheid voor een functie bepaald. Bij interne wordt ontwikkelpotentieel inzichtelijk gemaakt. Het ARC Consult assessment biedt u zicht op capaciteiten, houding en talenten. Vanzelfsprekend tegen de achtergrond van functie-eisen, organisatiedoelen en cultuur.

Persoonlijk maatwerk

Assessments bij ARC Consult zijn persoonlijk maatwerk en worden zorgvuldig afgestemd met de opdrachtgever. Assessments hebben een modulaire opbouw. Dit geldt zowel voor een executive assessment voor het hoger kader als ook voor bijvoorbeeld een (brandweer)duiker assessment met psychomotorische tests. Of voor een stress test bij een Meldkamer Centralist.

Talentschouw voor teams

De Talentschouw is geschikt bij reorganisaties, fusies, overnames en risicovolle projecten. Situaties waarbij het functioneren van mensen in de organisatie wordt (her)overwogen. Met de Talentschouw worden vitaliteit, chemie en rendement van de samenwerking inzichtelijk. De aansluiting van organisatie en mensen wordt trefzeker in kaart gebracht, inclusief aanbevelingen voor het optimaliseren van prestaties en rendement.